Volg ons op Facebook

Koksijde-Zeedijk - Appartement 01.01 - Exclusief en uiterst luxueuze residentie op de Zeedijk - Residentie Virginia

Bruisend leven, genieten van de natuur of tot rust komen met een prachtig zeezicht. Residentie Virginia combineert de rust van de kust met alle faciliteiten van een centrale ligging in Koksijde.

Elk appartement is ruim, lichtrijk en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het is de ideale plek om tot rust te komen en heerlijk te ontspannen.

Residentie Virginia is een modern ontwerp met 7 luxueus afgewerkte hoekappartementen. De gevelbreedte langs de Zeedijk met grote raampartijen biedt een fenomenaal zeezicht. Alle woongelegenheden zijn doordacht ontworpen en bieden veel comfort gecombineerd met een afwerking in hoogwaardige materialen. Moderne technieken dragen bij tot energie lage wooneenheden.

De residentie bestaat uit 7 ondergrondse parkeerplaatsen met lift systeem en laadpalen, private bergingen, zomerbergingen, elektrisch fietsophangsysteem en een gemeenschappelijke afspoelruimte met douche, toilet en lavabo op het gelijkvloers. Op de 1ste tot de 6de verdieping ruime 3 slaapkamer hoekappartementen met terras en op de 7de verdieping een penthouse met 2 slaapkamers en een terras. In totaal slechts 7 appartementen. Superieure, luxueuze afwerking en fenomenaal zeezicht.

Appartement 01.01 bestaat uit: ruime inkomhall, lichtrijke leefruimte en toegang tot het terras met prachtig zeezicht, open keuken voorzien van alle toestellen, aansluitende wasplaats, afzonderlijk toilet, master bedroom met ensuite badkamer, 2 slaapkamers en tweede badkamer. Verder is er nog een autostaanplaats, 2 elektrische fietshaken en 2 bergingen inbegrepen in de prijs.

Aanvang der werken oktober 2023 – Einde der werken najaar 2025

Vraag vandaag nog plannen en informatie van deze prachtige residentie.

Prijzen excl. BTW, registratierechten, bouwtaks, aansluitingskosten, erelonen authentieke akte en kosten basisakte.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Luxe afwerking
Adres Leopoldine Lejeunestraat 17
8670 Koksijde
Slaapkamers 3
Verdiep 1
Bewoonbare oppervlakte 114
Prijs 985000
EPC waarde -99 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing
Documenten

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.