Volg ons op Facebook

Over ons

Immo Koksijde & Immo De Carne werken samen sedert 1 juli 2013

Geachte mevrouw,
Geachte heer,

Welkom op de site van Immo Koksijde.  Per 1 juli 2013 zijn Immo Koksijde en Immo De Carne immers samengesmolten.

Onze beide kantoren werkten al heel nauw samen. De huidige fusie zien wij dan ook als een logische nieuwe stap. Voor u biedt zij niets dan voordelen.

Om pure marketingredenen gaan we verder onder de naam “Immo Koksijde”. Daarbij vermelden we echter telkens dat het om de “groep De Carne – Verhue” gaat. Hiermee onderstrepen we dat deze operatie geen overname is, maar een fusie.

We zijn ervan overtuigd dat de samenvoeging van onze ervaring en knowhow een meerwaarde zal zijn. Voor ons, maar vooral voor u. Zowel Immo De Carne (1996) als Immo Koksijde (1990) bouwden een stevige reputatie op. Samen willen wij met eenzelfde aanpak een tandje bijsteken. Correct, eigentijds en klantgericht.

Er waait intussen een frisse wind doorheen ons kantoor. We maken ook intensiever gebruik maken van sociale media. Aarzel dus vooral niet om ons te volgen op Facebook.

Onze medewerkster Sofie Demolder mag terugbogen op een jarenlange ervaring als administratief immo-bediende. Intussen heeft onze nieuwe BIV stagiair Viktor Verhue ons team aangevuld.

Heeft u nog vragen hierover? Aarzel dan vooral niet en contacteer ons. Of spring gewoon 'ns binnen. U zal merken dat ons enthousiasme heel aanstekelijk werkt!

 

Met vriendelijke groeten,
Reginald De Carne & Stefaan Verhue,
Zaakvoerders.

x

Covid-19 update 11/05/2020

Beste klanten,

Immo Koksijde is terug open tijdens de normale kantooruren. Let op liefst op afspraak. Zo kunnen wij uw bezoek optimaal plannen.

Voor syndic of andere praktische zaken proberen wij zoveel mogelijk telefonisch en per mail te werken; als u toch langs wil komen dan vragen wij een afspraak te maken. Gezien wij maximaal 4 klanten kunnen ontvangen is een afspraak belangrijk.

Natuurlijk neemt ons kantoor ook de nodige stappen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te vertragen. Samen kunnen we helpen.

Zo zorgen wij onder meer voor social distancing in het kantoor, voorzien wij ontsmettingsgel, hebben we mondmaskers en handschoenen en nog enkele andere maatregelen. Het is sterk aangeraden een mondmasker te dragen in ons kantoor, bij een plaatsbezoek is het zelfs verplicht, daarom vragen wij u steeds een mondmasker te dragen in ons kantoor en tijdens de plaatsbezoeken.

Contacteer ons gerust voor verdere informatie en/of afspraken via telefoon 058/517.333 of via viktor@immokoksijde.be.

Alvast bedankt en zorg voor elkaar!

Reginald, Stefaan, Sofie & Viktor