Volg ons op Facebook

Immo Koksijde & Immo De Carne

Samen gaan we voor uw droomhuis.

Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartement of een villa te koop? Aarzel dan vooral niet en grasduin doorheen ons zeer gevarieerde aanbod. We bieden u zee aan mogelijkheden: van knusse studio tot riante villa, van comfortabele woning tot gezellig vakantiehuisje. Ons aanbod wordt dagelijks aangepast, kom dus regelmatig 'ns langs. 

Ontdek ons aanbod Meer informatie over de fusie

Wij maken ook gebruik van een aantal portaalsites, zoals ImmoWeb.be, Vlan.be, Zimmo.be, Proxio.be, Kapaza.be, Logic-immo en Hebbes.be, om ons aanbod te promoten.

x

Covid-19 update 11/05/2020

Beste klanten,

Immo Koksijde is terug open tijdens de normale kantooruren. Let op liefst op afspraak. Zo kunnen wij uw bezoek optimaal plannen.

Voor syndic of andere praktische zaken proberen wij zoveel mogelijk telefonisch en per mail te werken; als u toch langs wil komen dan vragen wij een afspraak te maken. Gezien wij maximaal 4 klanten kunnen ontvangen is een afspraak belangrijk.

Natuurlijk neemt ons kantoor ook de nodige stappen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te vertragen. Samen kunnen we helpen.

Zo zorgen wij onder meer voor social distancing in het kantoor, voorzien wij ontsmettingsgel, hebben we mondmaskers en handschoenen en nog enkele andere maatregelen. Het is sterk aangeraden een mondmasker te dragen in ons kantoor, bij een plaatsbezoek is het zelfs verplicht, daarom vragen wij u steeds een mondmasker te dragen in ons kantoor en tijdens de plaatsbezoeken.

Contacteer ons gerust voor verdere informatie en/of afspraken via telefoon 058/517.333 of via viktor@immokoksijde.be.

Alvast bedankt en zorg voor elkaar!

Reginald, Stefaan, Sofie & Viktor