Volg ons op Facebook

Oostduinkerke - Moderne villa met 3 slaapkamers in de Witte Burg - VERKOCHT IN 1 DAG!

Oostduinkerke, Exclusieve en architecturale villa voorzien van alle luxe en comfort.

De villa werd ontworpen door Caan Architecten in 2015 en is heel goed gelegen in de Witte Burg te Oostduinkerke met prachtig zicht op de duinen. De woning bevindt zich op een steenworp afstand van de zee en alle sportfaciliteiten met oa. “Golf Ter Hille”.  

Dankzij het unieke ontwerp van de architecten springt deze villa meteen in het oog. De straatzijde/gevel met een strakke, massieve betonnen gevel en sobere glaspartijen staan in schril contrast met de open achterkant in de vorm van een binnenhoek. Binnen zijn de ruimtes op verschillende niveaus ingedeeld en verbonden met elkaar via split levels. Dankzij het unieke L-concept, de plafondhoge ramen en de split levels geniet elke ruimte van enorm veel lichtinval en een prachtig zicht op de duinen aan de ene kant en de kerktoren aan de andere kant. Tegelijk vloeien de leefruimtes organisch in elkaar over, terwijl ze toch elk hun eigen identiteit, sfeer en geborgenheid behouden. De cirkelvormige uitsparing boven het terras creëert een uniek spel met schaduw en licht.

De prachtige villa bestaat uit: ruime inkomhall, eetplaats, salon, tv-hoek, volledig ingerichte Obumex-keuken, bureauruimte, fitnessruimte, master bedroom met ensuite badkamer met Carrara-marmer en Vola kranen en 2 slaapkamers met douchekamer. In de kelderverdieping bevindt zich: wasplaats, wijnkelder, garage voor 6 wagens, opbergruimte (kruipkelder) en technisch lokaal. Via de eetplaats is de tuin met zonnige terras bereikbaar.  

De instapklare villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen, inclusief domotica en aandacht voor moderne verwarmingstechnieken (warmtepomp en zonnecollector). Verder is de woning voorzien van een alarmsysteem met toegangscontrole en camerabewaking. De villa biedt een totale oppervlakte van 600 m², inclusief een garage voor 6 wagens en een indrukwekkend EPC-label A van slechts 92 kWh/m².

Ontdek hier een korte video van de woning!

Tijdens een bezoek kan u deze parel met zijn vele troeven ontdekken. Enkel te bezichtigen na afspraak.

Informatieplicht: woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, voorkooprecht, ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Villa's en woningen
Staat Luxe afwerking
Adres Witte Burg 98
8670 Oostduinkerke
Slaapkamers 3
Verdiep -99
Bewoonbare oppervlakte 600
EPC waarde 92 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.