Volg ons op Facebook

Kaap de Goede Hoop - Oostduinkerke-Bad - UITVERKOCHT !!

In de Weg der Hoop tussen Koksijde-Bad en Oostduinkerke-Bad, op slechts enkele stappen van de duinen en het Sint-Andréstrand.

Residentie Kaap de Goede Hoop wordt traditioneel gebouwd met integratie van moderne technieken, het geheel wordt na een grondige voorbereiding uitgevoerd met de grootste zorg.
Deze residentie wordt opgericht te Oostduinkerke, hoek Weg der Hoop en Vreugdelaan.

Residentie Kaap de Goede Hoop is een modern ontwerp met 5 afzonderlijk functionerende woongelegenheden. Het project heeft (behalve het gemeenschappelijk dak) geen algemene delen (zoals inkom, lift, huisvuillokaal,...) waardoor geen externe syndicus dient te worden aangesteld. Het gemeenschappelijk dak wordt aangewend voor het plaatsen van zonnepanelen en is van buitenaf bereikbaar.

Alle woongelegenheden zijn doordacht ontworpen en bieden veel comfort gecombineerd met een afwerking in hoogwaardige materialen.

Het project omvat volgende woningtypes:

       
        - Vreugdelaan 2: Hoekwoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en garage (GLV + 1e verdiep): VERKOCHT !
        - Weg der Hoop 3A: Hoekwoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en garage (GLV + 1e verdiep): VERKOCHT !


Alle prijzen exclusief BTW.

De uitzonderlijke ligging. de top-architectuur, de hoogstaande standaard afwerking en de zorg besteed aan de keuze van de materialen, zowel intern als extern, zijn een absolute meerwaarde voor het project.

Zo zijn volgende zaken standaard inbegrepen in de afwerking:

Voor elk type woning:

    - Vrije conceptkeuze tegelvloer of parketvloer
    - Vloerverwarming
    - Vrije conceptkeuze sanitaire opstelling
    - Energiezuinige ventilatie type D (zonder raamroosters)
    - Recirculatiedampkap
    - Keuken met design spoelbak en kraan + composiet werkblad
    - Buitenaanleg: bestrating en tuin met streekeigen beplanting (duingrassen)

Daarenboven voor de 3 hoekwoningen met garage en de penthouse:

    - Geautomatiseerde sectionaal garagepoort
    - Siergaskachel

Zon, zee en zand ... zalig!

Koksijde, met haar deelgemeenten Oostduinkerke, Sint-Idesbald en Wulpen, is samen goed voor meer dan 700ha natuurgebied, meer dan 8 km strand en meer dan 3,5 km wandeldijk. Het strand van Oostduinkerke is bij laag water een kilometer breed! De afmetingen van het strand en de zachte helling, alsook de afwezigheid van golfbrekers, maken van Oostduinkerke de ideale plaats voor zeilwagenrijden en kitesurfing. Vandaar dat Oostduinkerke dan ook beschikt over 2 strandclubs: Sand Yacht Club Oostduinkerke (Sycod) en Surfclub Windekind. Van de garnaalvissers te paard in Oostduinkerke-Bad, naar het Visserijmuseum in Oostduinkerke-Dorp of een golfballetje slaan op de ‘Golf ter Hille’, langs het kanaal naar Wulpen, en vandaar naar Sint-Idesbald om zich te vergapen aan het surrealisme van Paul Delvaux in zijn museum, zoete babbelutten proeven op de historische Markt van Veurne, een dagje ‘pretparken’ met de kinderen en/of kleinkinderen in Plopsaland De Panne of een boottochtje maken vanuit de jachthaven van Nieuwpoort… Oostduinkerke en haar omgeving blijven uw ‘goesting’ voeden. De vele wandel- en fietsroutes maken ook elk tochtje naar één van de idyllische dorpjes in het polderlandschap onweerstaanbaar aantrekkelijk.

Maar Oostduinkerke biedt nog meer natuur, meer bepaald onder de vorm van een bos en duinen. De Oostduinkerkse duinen situeren zich langs weerszijden van de Leopold III laan, die Oostduinkerke-Dorp met Bad verbindt. Ten westen de Doornpanne en ten oosten Ter Yde. In de Doornpanne bevindt zicht de Hoge Blekker, die met zijn 33 meter de hoogte Belgische duin is. Het Hannecartbos is 48 hectare groot en werd in de jaren 1920 aangelegd door de familie Hannecart om er te kunnen jagen.

Een bakker, slager, viswinkel of supermarkt, maar ook restaurants, leuke terrasjes, gezellige winkels, ... te voet of met de fiets zijn deze vanuit uw appartement nooit ver weg. U kunt ook het openbaar vervoer gebruiken, aan het boothotel Peniche, op wandelafstand van uw appartement, is er een tram- en bushalte.


 

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.