Volg ons op Facebook

Koksijde-Dorp - Rustig gelegen koppelwoning met 3 slaapkamers - VERKOCHT!

Koksijde-Dorp, Koppelwoning met 3 slaapkamers en zonnige tuin, zeer goede ligging in het hart van Koksijde-Dorp, ca. 320m² grond.

Bestaande uit: op het gelijkvloers: inkomhall, afzonderlijk toilet, ruime woonkamer met toegang tot het zonnige terras en tuin, afzonderlijke keuken en toegang tot een ruime garage. Kelder onder de keuken. Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en wastafel, toegang via een vaste trap tot de zolder die ook kan ingericht worden. Centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel. Bewoonbare oppervlakte: 181m² (volgens EPC-attest).

Deze woning is na renovatie een ideale starterswoning! We laten u graag bezichtigen.

Vrij aan de notariële akte.
 

Informatieplicht: woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Villa's en woningen
Staat Te renoveren
Adres Hostenstraat 51
8670 Koksijde
Slaapkamers 3
Verdiep 0
Bewoonbare oppervlakte 181
EPC waarde 489 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.