Volg ons op Facebook

Koksijde-Bad - Appartement met 2 slaapkamers en zonnige terrassen - Residentie La Bohème

Koksijde-Bad, Residentie La Bohème, Lichtrijk penthouse met twee slaapkamers, 4e verdieping met lift, in een uiterst rustige en centrale buurt van Koksijde-Bad!

Bestaande uit: ruime woonkamer met toegang tot het 2 terrassen (50m²), open en volledig ingerichte keuken, badkamer met ligbad en ingebouwde dubbele lavabo, afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers waarvan 1 met douche en ingebouwde lavabo en berging met aansluiting wasmachine. Dankzij de 2 terrassen kunt u op ieder moment van de dag van de zon genieten. Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenstalling in de residentie. Mogelijkheid tot het aankopen van een ruime garage in de residentie.
 

Het zonnige penthouse is wordt bemeubeld verkocht en is rustig gelegen vlakbij het centrum en het strand.

Zeker een bezoek waard, aarzel dus zeker niet ons te contacteren!


Informatieplicht : woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. 

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Instapklaar
Adres Pierre Sorellaan 27
8670 Koksijde
Slaapkamers 2
Verdiep 4
Bewoonbare oppervlakte 74
Prijs 360000
EPC waarde 416 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.