Volg ons op Facebook

Sint-Idesbald - Residentieel gelegen villa met 3 slaapkamers

Sint-Idesbald, Alleenstaande villa, residentiële topligging vlakbij het commerciële centrum, ca. 1011m² grond.

Via de oprijlaan (toegang St.-Hermesstraat) bereiken we de mooie villa. Bestaande uit: op het gelijkvloers: ruime inkomhall, lichtrijke woonkamer met toegang tot het zonnige terras en tuin, aparte keuken voorzien van alle toestellen met ook toegang tot terras en de tuin, via de keuken is er toegang tot de ondergrondse berging, garage voor 1 wagen en een afzonderlijk toilet. De eerste verdieping bestaat uit: 3 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, wastafel en toilet en toegang tot de zolder. Centrale verwarming op aardgas.

De villa (195m²)  is omringd door een mooie en onderhoudsvriendelijke tuin en is gelegen in een prachtige villawijk. Het commerciële centrum en het strand zijn vlakbij. Enkel te bezichtigen na afspraak!

3D-beelden louter illustratief en tonen aan hoe de woning smaakvol gerenoveerd kan worden.
 
Informatieplicht: woongebied, geen beschermd erfgoed, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. 

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Villa's en woningen
Adres Marie-Joséstraat 30
8670 Sint-Idesbald
Slaapkamers 3
Verdiep -99
Bewoonbare oppervlakte 195
Prijs 675000
EPC waarde 452 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.