Volg ons op Facebook

Koksijde-Bad - Villa met 3 slaapkamers aan de Hoge Blekker

Koksijde-Bad, Alleenstaande villa, zeer goed gelegen vlakbij het commerciële centrum en aan het natuurreservaat Hoge Blekker, ca. 963m² grond.

Bestaande uit: op het gelijkvloers: inkomhall, lichtrijke woonkamer, afzonderlijke keuken (aansluitingen wasmachine en droogkast), aangebouwde garage met zolderverdiep. In 2018 werd de woning uitgebreid met een praktijkruimte, bureel en sanitaire ruimte (douche en toilet). Op het verdiep 2 slaapkamers, een dressing en een vernieuwde badkamer die voorzien is van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en toilet. Mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer in het bijgebouw. Centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel en 14 zonnepanelen met thuisbatterij.

De villa (222m²)  is omringd door een mooie en zonnige tuin met terras. Het commerciële centrum en het strand zijn vlakbij. Enkel te bezichtigen na afspraak!
 
Informatieplicht: natuurgebied, geen beschermd erfgoed, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Villa's en woningen
Staat Normaal
Adres Zeelaan 102
8670 Koksijde
Slaapkamers 3
Verdiep 0
Bewoonbare oppervlakte 222
Prijs 649000
EPC waarde 361 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.