Volg ons op Facebook

Residentie Gouden Boom - Uniek penthouse met prachtig terras vlakbij zee - Koksijde-Bad

Koksijde-Bad, Residentie Gouden Boom, Bemeubeld en gerenoveerde penthouse met prachtige zichten, 6e verdieping met lift.
 

Bestaande uit: zonnige woonkamer met toegang tot het prachtige en ruime terras met uniek uitzicht, moderne open keuken, 1 slaapkamer en badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Rondom het penthouse zeer ruim terras (80m²) waarop u op elk moment van de dag kunt genieten van de zon en het prachtig uitzicht. In de ondergrondse verdieping is er een private kelder alsook een gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot het aankopen van een ruime garage in de residentie.
 

De gerenoveerde penthouse is zeer smaakvol bemeubeld en is perfect gelegen vlakbij zee.
 

Informatieplicht : woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. 

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Gerenoveerd
Adres Charleroistraat 8-10
8670 Koksijde
Slaapkamers 1
Verdiep 6
Prijs 330000
EPC waarde 540 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.