Volg ons op Facebook

Residentie Alisé - Modern duplex appartement met 2 slaapkamers - Koksijde-Bad - VERKOCHT !!

Koksijde-Bad, Residentie Alisé, duplex appartement met uiterst residentiële ligging nabij de kerk en op 550 meter van zee en het centrum, 3de verdieping met lift en bouwjaar 2008.

Bestaande uit : inkomhall met toilet, een aangename en ruime woonkamer met  terras met mooi zicht open en volledig ingerichte keuken, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een mooie badkamer met enkele wastafel in meubel, douche en toilet. Het appartement is volledig betegeld (behalve in de slaapkamers ligt laminaatparket) en individuele centrale verwarming op aardgas. Een grote private kelder is inclusief en gemeenschappelijke fietsenstalling in de residentie. Deze duplex is zowel geschikt voor permanente bewoning als voor vakantieappartement en is gelegen in een aangename en rustige buurt! Beschikbaar aan de notariële akte.

Informatieplicht : woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Instapklaar
Adres Ter Duinenlaan 31
8670 Koksijde
Slaapkamers 2
Verdiep 3
Bewoonbare oppervlakte 87
EPC waarde 101 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.