Volg ons op Facebook

Uiterst exclusieve villa op een perceel van 2045m² aan de Noordduinen - Sint-Idesbald

SINT-IDESBALD, Deze moderne villa is zeer rustig gelegen en is voorzien van alle luxe en comfort.

Wat heeft deze prachtige eigendom allemaal te bieden?

De unieke villa is volledig omringd door groen en is te betreden via een automatische poort, de oprijlaan biedt toegang tot een oase van rust. Binnenkomen doen we via de royale inkom in blauwsteen. De glazen deur biedt toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer met gezellig salon met open haard en bevloering in eikenparket. Vanuit deze ruimte hebben we prachtige zichten op de tuin en het binnenzwembad. Een automatische deur geeft toegang tot het eigentijds en hypermodern binnenzwembad (chloorvrij) voorzien van alle domotica, ingebouwd scherm met projector, anti-condens installatie, jet stream, lichthemel in plafond, zonnewering en automatische gordijnen. Toegang tot de achterliggende infrarood sauna met douche, de volledige ruimte alsook het zwembad is afgewerkt met prachtige Italiaanse keramische mozaïek betegeling.

Verder is er een mooie en volledig ingerichte keuken voorzien van alle toestellen. Via de keuken bereiken we een praktische berging en een garage. Op het gelijkvloers is er nog een afzonderlijke dienstingang met bureauruimte, ruime wasplaats en een gastentoilet met wastafel. Over het volledige gelijkvloers is er vloerverwarming.

Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom toegang heeft tot een uniek dakterras. De ensuite badkamer is uitgerust met een volledig ingerichte dubbele wastafel, douche, verwarmde dressing en ingemaakte kasten. Op de nachthall bevindt zich nog een badkamer met douche, grote wastafel en een apart toilet.

De villa heeft ook een volledige ondergrondse verdieping en deze is als volgt ingedeeld: één slaapkamer met douchekamer en natuurlijke lichtinval, verschillende bureau- of polyvalente ruimtes afgescheiden met glazen wanden, een wijnkelder met klimatisatie, sportruimte en een technisch lokaal voor de verwarming en het zwembad.

Rondom de villa is er een volledig aangeplante en zongerichte tuin met vijver en een terras met privé-toegang tot het natuurreservaat. De woning geniet een luxueuze afwerkingsgraad en is heel praktisch ingericht met veel bergruimte en ingemaakte kasten. De villa wordt verwarmd met 2 warmtepompen en een mazoutketel. Rondom de villa zijn bergplaatsen voor fietsen, tuinmateriaal en houtstapeling voorzien.

Tijdens een bezoek kan u deze parel met zijn vele troeven ontdekken. Enkel te bezichtigen na afspraak.

Ontdek hier de virtuele rondleiding!


Informatieplicht: woongebied en natuurgebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, voorkooprecht, ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Villa's en woningen
Staat Luxe afwerking
Adres Elzenlaan 29
8670 Sint-Idesbald
Slaapkamers 4
Verdiep 2
Bewoonbare oppervlakte 697
Prijs 2775000
EPC waarde 131 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.