Volg ons op Facebook

Residentie 't Zout - Nieuwbouw assistentieflat in stijlvolle residentie vlakbij het centrum - Sint-Idesbald

Sint-Idesbald, Residentie 't Zout, luxueuze assistentiewoning op de eerste verdieping met ruim terras.

Bestaande uit : inkomhall, gezellige woonkamer met toegang tot het ruim terras, open en volledig ingerichte keuken, afzonderlijk toilet, ruime badkamer met wastafel, douche met steun en toilet en 1 slaapkamer. Het appartement is voorzien van ingemaakte kasten (aansluiting wasmachine en droogkast), overal LED-verlichting en de bevloering is in vol parket. Centrale verwarming op gas. De assistentieflat wordt bemeubeld verkocht.
Privatieve berging inbegrepen in de prijs en mogelijkheid tot het aankopen van een ruime en zeer vlot toegankelijke garage.
 

TROEVEN: Appartement voorzien voor personen met beperkte mobiliteit, attente en persoonlijke begeleiding (concierge), 24/24u permanentie via noodoproepsysteem, restaurant met zonnig terras, dokterskabinet, massageruimte, sauna, wassalon, ontspanningsruimte en fitness.... Dankzij de centrale ligging is het centrum van het gezellige Sint-Idesbald op wandelafstand.

Verkoop onder BTW (12% voor een assistentiewoning).

Informatieplicht: woongebied gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied, geen beschermd erfgoed, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Nieuwbouw
Adres Koninginnelaan 110
8670 Sint-Idesbald
Slaapkamers 1
Verdiep 1
Bewoonbare oppervlakte 57
Prijs 305000
EPC waarde 69 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.