Volg ons op Facebook

Residentie Gisborne - Centraal gelegen ruim duplex appartement - Koksijde-Bad - VERKOCHT!

Koksijde-Bad, Residentie Gisborne, zeer ruim duplex appartement (157m²) gelegen nabij het winkelcentrum en de fontein, 5de verdieping met lift en bouwjaar 1996.
Bestaande uit: inkomhall met toilet, aangename en zonnige woonkamer met 2 ruime zonneterrassen, afzonderlijke en volledig ingerichte keuken met aanpalende berging, 1 slaapkamer met eigen badkamer met douche en toilet. Op de bovenverdieping een mezzanine/slaapkamer (actueel ingericht als bureau en gemakkelijk om te vormen tot derde slaapkamer) en nog een ruime slaapkamer met bijhorende luxueuze badkamer met bubbelbad, douche en toilet. Het appartement beschikt over praktische ingemaakte kasten en is overal voorzien van gordijnen, individuele centrale verwarming op gas. Aangenaam en verzorgd duplex appartement met fantastische zonneterrassen! Uiterst geschikt om permanent te wonen. Een privatieve kelder is inbegrepen in de prijs.

Beschikbaar aan de notariële akte.

Informatieplicht: woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Duplex-Penthouse
Adres Jaak Van Buggenhoutlaan 10
8670 Koksijde
Slaapkamers 3
Verdiep 5
Bewoonbare oppervlakte 157
EPC waarde 168 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.