Volg ons op Facebook

Residentie Monico - Zeer ruim appartement (161 m2) 0401 in moderne nieuwbouwresidentie - Koksijde-Bad

Residentie Monico is gelegen in het commerciële centrum van Koksijde-Bad. In het kleinschalige project worden er 6 appartementen met terras te koop aangeboden, uitgevend op de Zeelaan of Kursaallaan. Dankzij de uiterst centrale ligging zijn alle winkels maar ook de Zeedijk onmiddellijk bereikbaar.

De residentie wordt opgebouwd met traditionele en duurzame materialen en heeft een tijdloze, moderne architectuur.  De appartementen zijn afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en er werd ook extra aandacht besteed aan de veiligheid van de bewoners.

Het zee ruime appartement (161 m2) bestaat uit: inkomhall, ruime woonkamer met toegang tot het terras met lateraal zeezicht, open en volledig ingerichte keuken, heel ruime slaapkamer met terras, tweede slaapkamer, badkamer met dubbele ingebouwde wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet, vestiaire en afzonderlijk toilet. Via de trap in de woonkamer bereiken we de nachthall, hier zijn er nog 2 slaapkamers met terrassen, een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, afzonderlijk toilet en een berging. De inbouwkasten afgebeeld op het grondplan zijn inbegrepen in de verkoopprijs.
Totale oppervlakte terrassen = 76,75 m2.

Privatieve berging inbegrepen in de verkoopprijs.

Verkoop onder BTW-stelsel.

De appartementen zijn uitermate geschikt voor vaste bewoning of als tweede verblijf.

Neem vandaag contact op voor extra inlichtingen of om het project te bezichtigen!

Informatieplicht: woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Nieuwbouw
Adres Kursaallaan 6
8670 Koksijde
Slaapkamers 4
Verdiep 4
Bewoonbare oppervlakte 190
Prijs 775000
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing
Documenten

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.