Volg ons op Facebook

Moderne villa gelegen nabij de duinen van Koksijde - VERKOCHT!

KOKSIJDE, Gerenoveerde villa in een rustige buurt met ca. 1390m² grond.

De woning bestaat uit; op het gelijkvloers: ruime inkomhal, grote lichtrijke leefruimte (=eetplaats) met houtkachel en mooi zicht op de tuin en het buiten atrium, daarbij aansluitend een volledig uitgeruste keuken, leeshoek en salon. Op het gelijkvloers is er verder nog een slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, afzonderlijk toilet en een ruime garage met zolderruimte.
Op de eerste verdieping: 2 slaapkamers (geen radiatoren maar alles ligt wel klaar om deze aan te sluiten op de verwarming). De tuin bestaat uit 2 delen; enerzijds het buiten atrium met hot tub en overdekt terras met bijhorend tuinhuis, anderzijds de gezellige en zonnige tuin gelegen aan de leefruimte met terras.

De in oorsprong zijnde visserswoning werd grondig gerenoveerd in 1996 en 2012 en is rustig gelegen tussen Koksijde-Bad en Koksijde-Dorp. De goed gelegen villa geniet veel privacy.

Enkel te bezichtigen na afspraak!

Informatieplicht: woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht, ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Villa's en woningen
Adres Helvetiastraat 68
8670 Koksijde
Slaapkamers 3
Verdiep 0
EPC waarde 324 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.