Volg ons op Facebook

Residentie Alisé - Luxueus duplex appartement - Koksijde-Bad - VERKOCHT !!

KOKSIJDE-BAD, Residentie Alisé, luxueus duplex appartement met uiterst residentiële ligging nabij de kerk en op 550 meter van zee en het centrum, 3de verdieping met lift en bouwjaar 2008.

Bestaande uit : inkomhall met toilet, open en volledig ingerichte keuken, ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een aangename en ruime woonkamer met 2 terrassen met mooi zicht. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een mooie badkamer met enkele wastafel in meubel en een douche. Het appartement is volledig betegeld (behalve in de slaapkamers ligt laminaatparket) en individuele centrale verwarming op aardgas. Een grote private kelder is inclusief.  Deze duplex is zowel geschikt voor permanente bewoning als voor vakantieappartement en is gelegen in een aangename en rustige buurt! Beschikbaar aan de notariële akte.

Informatieplicht : woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Luxe afwerking
Adres Ter Duinenlaan 31
8670 Koksijde
Slaapkamers 2
Verdiep 3
EPC waarde 142 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Zone Niet van toepassing

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.