Volg ons op Facebook

Drie prachtige nieuwbouw appartementen te huur in Sint-Idesbald.

SINT-IDESBALD - Residentie Mary Celeste

Kleinschalige nieuwbouw residentie met slechts 3 appartementen (afwerking voorzien juli 2022), elk appartement beschikt over een zonneterras en een private kelder, gelegen op wandelafstand van het centrum en het strand.

Het gelijkvloers appartement nr. GV.01 bestaat uit: een inkomhall met afzonderlijk toilet, een ruime woonkamer met open en volledig ingerichte keuken met directe toegang tot het zonneterras (8,70 x 2,50) en tuin (8,9m diep) met tuinhuisje. Een afzonderlijke berging, een badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers. Individuele centrale verwarming op gas.
Huurprijs: € 975 / maand - syndicuskosten inclusief

Het appartement nr. 01.01 op de 1ste verdieping bestaat uit: een inkomhall met afzonderlijk toilet, een ruime woonkamer met open en volledig ingerichte keuken met directe toegang tot het zonneterras (8,70 x 2,50). Een afzonderlijke berging, een badkamer met inloopdouche en twee ruime slaapkamers. Individuele centrale verwarming op gas.
Huurprijs: € 975 / maand - syndicuskosten inclusief

Het duplex appartement op de 2de en 3de verdieping: is verhuurd

Informatieplicht: woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

 

 

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Nieuwbouw
Adres Strandlaan 137
8670 Koksijde
Slaapkamers 2
Verdiep 0
Prijs 975
EPC waarde 90 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Documenten

Contacteer Sofie voor een bezoek of meer informatie.