Volg ons op Facebook

Residentie La Verderie - Nieuwbouwproject in een oase van groen in de Zeelaan van Koksijde

La Verderie is waar comfort, luxe en duurzaamheid samensmelten tot een unieke woonervaring. Beleef de heerlijke sereniteit van de kust in samenspel met het bruisende hart van Koksijde om de hoek. Elk appartement en woning is instapklaar, doordacht tot in de fijnste details en vakkundig ingericht. Te midden van een oase van rust en de groene long van Koksijde verwelkomt La Verderie je op een ongeëvenaarde locatie. Een verleidelijke bries brengt je op minder dan 500 stappen naar de zee. Op slechts 150 stappen kom je terecht in het charmante centrum van Koksijde. 

Langs de Zeelaan trekken de twee gebouwen van La Verderie jouw aandacht door hun sierlijke design, compleet omgeven door groen. De residentie telt 24 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en inpandig of uitpandig terras, verdeeld over 4 verdiepingen (inclusief de benedenverdieping) en 2 gebouwen. La Verderie A bestaat uit 17 appartementen en La Verderie B uit 7 appartementen.

Naast appartementen, kan je bij La Verderie je intrek nemen in 1 van de 5 woningen. De huizen zijn elk voorzien van 4 slaapkamers, een ruime tuin, terras en fietsenberging. Bovengronds werden 7 parkeerplaatsen voorzien voor deze woningen.

La Verderie streeft niet alleen naar luxe en comfort, maar ook naar een duurzame levensstijl die bijdraagt aan een betere wereld. De appartementen en woningen zullen uitgerust zijn met geavanceerde warmtepompsystemen, waardoor je niet alleen geniet van een aangename temperatuur maar ook bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Prijzen:
Appartementen met 1 slaapkamer vanaf €275.000
Appartementen met 2 slaapkamers vanaf €425.000
Appartementen met 3 slaapkamers vanaf €638.000
Woningen met 4 slaapkamers vanaf €865.000

Aankoop mogelijk van bergingen, staanplaatsen en garageboxen. 

Oplevering voorzien najaar 2026.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Prijs vanaf € 275000
Adres Zeelaan 191
8670 Koksijde
Panden in dit project

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.