Volg ons op Facebook

Kornet 01.01

Residentie Kornet geniet van een unieke, bijzondere gunstige ligging in Koksijde. Rustig gelegen met schitterend zicht op zee én dicht bij het centrum. In de naam van dit nieuwbouwproject, verwijzend naar een vissersnet, voelt u de zee. Vanuit uw appartement kunt u een ontspannende wandeling of een fietstocht maken langs zee of door het hinterland. Of naar de stijlvolle winkels die zich op wandelafstand bevinden. U beleeft hier ten volle en van dichtbij de troeven van Koksijde.

Elk appartement beschikt over een prachtig lateraal zeezicht en terrassen aan voor - en achterzijde.

Residentie Kornet bestaat uit 5 appartementen met 1 slaapkamer (1e tem 5e verdieping) en 1 duplex-penthouse (6e en 7e verdieping) met 2 slaapkamers. Bij elk appartement is er een berging en fietsenstalplaats op het gelijkvloers inbegrepen in de prijs. Slechts 6 appartementen in totaal.

Afwerking met hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen!

Het appartement bestaat uit: inkomhall, lichtrijke woonkamer met prachtig lateraal uitzicht en toegang tot het terras, moderne keuken voorzien van alle toestellen, berging met aansluiting wasmachine en droogkast, afzonderlijk toilet en slaapkamer met toegang tot het achterliggende terras en aansluitende douchekamer met lavabo.

Ruime keuze in afwerking!

Enkel BTW te betalen op de constructiewaarde! Mogelijkheid tot aankoop aan het BTW-tarief van 6% indien de koper beantwoordt aan de wettelijke vereisten hieromtrent (o.a. hoofdverblijfplaats, enige eigendom).
 
Einde der werken uiterlijk April 2024.

Vraag vandaag nog plannen en informatie van deze prachtige residentie. Schitterende investering!

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Nieuwbouw
Adres Zouavenplein 15
8670 Koksijde
Slaapkamers 1
Verdiep 1
Bewoonbare oppervlakte 66
Prijs 325000
Documenten

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.