Volg ons op Facebook

Residentie Monico - Nieuwbouwappartement 0101 in het centrum - Koksijde-Bad - VERKOCHT !

Residentie Monico is gelegen in het commerciële centrum van Koksijde-Bad. In het kleinschalige project worden er 5 appartementen en 1 duplex-penthouse met terras te koop aangeboden, uitgevend op de Zeelaan of Kursaallaan. Dankzij de uiterst centrale ligging zijn alle winkels maar ook de Zeedijk onmiddellijk bereikbaar.

De residentie wordt opgebouwd met traditionele en duurzame materialen en heeft een tijdloze, moderne architectuur.  De appartementen zijn afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en er werd ook extra aandacht besteed aan de veiligheid van de bewoners.

Het appartement bestaat uit: inkomhall, woonkamer met toegang tot het zonnige terras, open en volledig ingerichte keuken, slaapkamer, badkamer met ingebouwde wastafel en douche, afzonderlijk toilet en berging met aansluiting voor wasmachine.

Mogelijkheid tot het kiezen van materialen voor de keuken en een privatieve berging is inbegrepen in de verkoopprijs.

Verkoop onder BTW-stelsel. Mogelijkheid tot aankoop aan het BTW-tarief van 6 % indien de koper beantwoordt aan de wettelijke vereisten hieromtrent (o.a. hoofdverblijfplaats, enige eigendom)

De appartementen zijn uitermate geschikt voor vaste bewoning of als tweede verblijf.

Neem vandaag contact op voor extra inlichtingen of om het project te bezichtigen!

Informatieplicht: woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Nieuwbouw
Adres Kursaallaan 6
8670 Koksijde
Slaapkamers 1
Verdiep 1
Documenten

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.