Volg ons op Facebook

Res. Kaap de Goede Hoop - Oostduinkerke-Bad - Luxe-penthouse H3 - 277,81m² - terras 102,67m² - €1.195.000

In de Weg der Hoop tussen Koksijde-Bad en Oostduinkerke-Bad, op slechts enkele stappen van de duinen en het Sint-Andréstrand.

Residentie Kaap de Goede Hoop wordt traditioneel gebouwd met integratie van moderne technieken, het geheel wordt na een grondige voorbereiding uitgevoerd met de grootste zorg.
Deze residentie wordt opgericht te Oostduinkerke, hoek Weg der Hoop en Vreugdelaan.

Residentie Kaap de Goede Hoop is een modern ontwerp met 5 afzonderlijk functionerende woongelegenheden. Het project heeft (behalve het gemeenschappelijk dak) geen algemene delen (zoals inkom, lift, huisvuillokaal,...) waardoor geen externe syndicus dient te worden aangesteld. Het gemeenschappelijk dak wordt aangewend voor het plaatsen van zonnepanelen en is van buitenaf bereikbaar.

Het riante penthouse H3 bestaat uit; op het gelijkvloers: oprit, dubbele garage, inkomhall met afzonderlijk toilet en trappenhal. Op de tweede verdieping: trappenhal met ruime en zonnige woonkamer met geïntegreerde keuken en toegang tot het ruime zonneterras met jacuzzi en zeezicht, 4 ruime slaapkamers allen met terras, 2 badkamers, afzonderlijk toilet en 2 bergingen. Private personenlift aanwezig in het penthouse!

De bruto oppervlakte van het appartement bedraagt 277,81m² en van de terrassen 102,67m².

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Duplex-Penthouse
Adres Weg der Hoop 3
8670 Oostduinkerke
Slaapkamers 4
Verdiep 0
Bewoonbare oppervlakte 277.81
Prijs 1195000
Documenten

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.