Volg ons op Facebook

Residentie Campanula - zeer zonnig en gezellig duplex appartement - Koksijde-bad

KOKSIJDE-BAD, Residentie Campanula, zeer aangenaam duplex appartement gelegen op 80 meter van zee en nabij het winkelcentrum, 2de verdieping met lift en bouwjaar 1999.

Bestaande uit : aangename en zonnige woonkamer met terras (zuidgericht), een moderne open en volledig ingerichte keuken, een eerste badkamer met douche, wastafel en toilet en een ruime slaapkamer. Het verdiep is ingericht als een tweede slaapkamer, een tweede badkamer met douche, wastafel en een toilet en er is tevens nog een ruimte die gebruikt kan worden als slaaphoek.

Dit mooie appartemet is volledig betegeld en de individuele verwarming is op elektriciteit (accumulatie). Inclusief een private kelder en gemeenschappelijke fietsenstalling op niveau -1 van de residentie. 

Dit ruime en tot in de puntjes verzorgd duplex appartement is voorzien van alle comfort en smaakvol ingericht. Zeker een bezoekje waard!  Beschikbaar aan de notariële akte.

Informatieplicht : woongebied, vergunning beschikbaar, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Type Appartement
Staat Instapklaar
Adres Kursaallaan 67
8670 Koksijde
Slaapkamers 2
Verdiep 2
Prijs 170000
EPC waarde 289 kWh/m2
Overstromings- gevoeligheid Niet overstromingsgevoelig

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.