Volg ons op Facebook

Residentie DE DUINHEREN - Sint-Idesbald

SINT-IDESBALD - Residentie De Duinheren is een nieuwbouwresidentie in villastijl en ideaal als vaste bewoning,  een mooie zicht op de villawijk en de ideale ligging op wandelafstand van zee en dicht bij het openbaar vervoer zijn extra troeven. Het verenigen van de traditionele bouwstijl met hedendaagse  materialen en bouwmethoden zorgen voor een perfecte harmonie met de omgeving. De keuze van de materialen en kleuren doen ons terugdenken aan de villa's van weleer.  

Speciale aandacht gaat ook naar de luxueuze binnenafwerking zoals de volledig ingerichte keuken, parket in de slaapkamers, kwaliteitsvloeren in de living, videoparlephonie, inloopdouches en ligbad met dubbele ingebouwde wastafels, hangtoilet.  Elk appartement is voorzien van een ruim terras en op het gelijkvloers mooie privatieve tuin en terras.

De residentie bestaat uit 18 ondergrondse ruime garages, 4 appartementen telkens op het gelijkvloers, het 1ste verdiep en het 2de verdiep, 3 appartementen op de 3de verdieping en tenslotte 2 appartementen op de 4de verdieping.  Totaal aantal appartementen = 17 appartementen.

Bezoek vandaag nog deze prachtige residentie. Nog slechts 1 appartement te koop !

App. GV02          :  103 m² + tuin / jardin       :   € 375.000

Pand bezoeken of meer informatie gewenst? Contacteer ons

Prijs vanaf € 375000
Adres Bugeaudlaan 1
8670 Koksijde
Panden in dit project

geen panden

Documenten

Contacteer Viktor voor een bezoek of meer informatie.